Ny Kurs - Få det du ønsker og ønsk det du har...
Velkommen til mit NY KURS univers........            
 
Så er Mette Mandal blevet sat igang med den "fedeste" kropsforvandling her den 3/1-2014. Efter en meget grundig oplæring i at leve sundt, føler både Mette og jeg at motivationen og kampgejsten er helt i top. Det bliver muligt at følge Mettes forvandling her på min side med billeder hver måned. Her kommer start billederne og som det første lagde Mette mærke til at der overhovedet ikke er noget smil og glæde på billederne. Og det bliver der nu lavet om på, måned for måned. Nedenfor ses de første tal og mål. De næste vejninger, målinger og billeder kan ses nedenunder igen osv.

En meget smuk og meget glad Mette Mandal;)
 
Start 3/1-2014   Og 12 uger efter
Vægt: 84,1 kg                   75,2 kg
fedt%: 40,8 %                    38,1 
Indre fedt: 8 kg                  7 kg
Muskelmasse: 47,2 kg         44,2 kg
 
Cm 3/1-2014  Og 12 uger efter
Lår: 62 cm                  56 cm
Bryst: 104 cm              98 cm
Talje: 95 cm                83 cm
Hofte 1: 107 cm          94 cm
Hofte 2: 107 cm         102 cm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


12 uger efter.--------------------------------------------------------------------------- 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


12 uger efter.---------------------------------------------------------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


12 uger efter. 
 
 
 

---------------------------------------------------------------------------


Efter 4 uger d. 22/1-2014
Vægt: 79,9 kg
fedt %: 38,3
Indre fedt: 7 kg
Muskelmasse: 46,8 kg
Vægttab ialt: 4,2 kg Så flot Mette.

Cm:
Lår: 60 cm
Bryst: 101 cm
Talje: 89 cm
Hofte 1: 102 cm
Hofte 2: 107 cm
Cm tab ialt: 15 cm på kun 4 uger. :)

Som I kan se har Mette opnået et rigtig flot fedttab og hun har aldrig fået så meget at spise før (vel og mærke af den rigtige form for mad) Mad som kroppen virkelig kan bruge til noget, og som får kroppens processer til at fungere optimalt. Kære Mette du er virkelig sej og jeg ønsker dig rigtig meget tillykke med de meget velfortjente resultater. Husk det er dig der har gjort hele forskellen og dag for dag bliver du bedre og bedre venner med din krop. Jeg er SÅ stolt af dig Mandal ;)))))))


 ---------------------------------------------------------------------------

Efter 8 uger d. 19/2-2014

Vægt: 77,4 kg
fedt%: 38
Indre fedt: 7 kg
Muskelmasse: 45,6 kg
Vægttab ialt: 2,5 kg

Cm:
Lår: 58cm
Bryst: 98cm
Talje: 84cm
Hofte 1: 98cm
Hofte 2: 103cm
Cm tab ialt: 19 cm på 4 uger

4 flotte uger til Mette på NY KURS. Mette skal nu til at træne noget styrketræning, således hun kan bibeholde sin muskelmasse som så igen øger og forbedrer hendes forbrænding. Fordi fedt% skal lidt ned endnu, men ikke på bekostning af muskelmasse. Det er det helt rigtige tidspunkt for Mette at lægge noget styrketræning ind i programmet, fordi NY KURS kosten er 100% på plads nu, og maden føles som en helt naturlig ting at gøre for Mette. :) Rigtig flot Mette stort tillykke med den nye udgave af dig :))))
---------------------------------------------------------------------------

Efter 12 uger d. 19/3-2014

Vægt: 75,2 kg
Fedt%: 38,1
Muskelmasse: 44,2 kg
Vægttab ialt: 2,2 kg

Cm:

Lår: 56 cm
Bryst: 98 cm
Talje: 83 cm
Hofte 1: 94 cm
Hofte 2: 102 cm
Cm tab ialt: 8 cm

Flotte 4 uger til Mette på NY KURS. Dog driller knæet lidt således træningen fortsat er gåture. :)


---------------------------------------------------------------------------

Næster vejning og måltagning bliver den 19/4-2014.
Her kommer de næste billeder også :)
---------------------------------------------------------------------------


Så er den ultimative kropsforvandling efter graviditet kommet i hus. !!!!! Min forsøgskanin bliver Mette Mandal som har født for kun 9 uger siden. For mig er Mette et meget spændende "projekt" hvis jeg må kalde hende det:) Mette har født 4 børn, hun er i 40erne, gift med Jesper og arbejder med børn og unge med særlige behov. Så Mette er i den grad en stærk kvinde, der giver rigtig meget af sig selv til sine omgivelser, inden hun selv tager noget. Derfor syntes jeg det er på tide at Mette bliver den der får og modtager noget, og her i hendes tilfælde bliver det en ny krop. Jeg har derfor tilbudt hende at komme ind i mit Ny Kurs univers i 10 mdr i et forsøg. Her vil jeg nøje følge, måle, teste og coache hende henimod hendes drømmekrop. 
 
Projektet påbegyndes den 3/1-2014 og løber 10 mdr frem. Det vil være muligt at følge Mettes forvandling (kamp) her på min side og på facebook med billeder før, efter og under.
 
Meningen med mit forsøg er, at dette kan inspirere andre til at "gøre noget" ved det de er utilfreds med, og meningen er også at vise at det er muligt, men også at vise hvor lang tid det i virkeligheden tager, og hvor hårdt det kan være, når man gør det RIGTIGT. Der findes IKKE en nem måde at ændre sin livsstil på, og jeg syntes efterhånden at jeg er godt og grundig træt af andre livsstilscoaches der lover guld og grønne skove på ingen tid..... Man skal baaaaare lige købe det og det og det og det og tilfældigvis sælger coachen det selv. Det er at tage r.... på folk efter min mening og bare tømme deres pengepung. Fordi hvis man lærer folk det RIGTIGT kommer de jo ikke igen, og det giver jo ikke penge i lommen. Jeg får rigtig mange henvendelser fra folk der allerede har været på en såkaldt livsstilsændring, men som jo så har taget det hele på igen fordi det hele er gået for stærkt, og folk ikke har været klædt på til at kunne fortsætte denne såkaldte livsstilsændring. Det syntes jeg simpelthen er så trist for de her mennesker som jo gladeligt har betalt op til 4-5000 kr for at få hjælp. Jeg vil selvfølgelig byde disse mennesker hjertelig velkommen til en RIGTIG og livsvarig livsstilsændring. Jeg satser så sandelig IKKE på at se folk igen på en ny Ny Kurs, fordi det jeg coacher folk i er livsvarigt.  
 
Jeg glæder mig til at coache Mette og mange andre nybagte mødre i den nærmeste fremtid. Stærke hilsner :))))
 
---------------------------------------------------------------------------
 
Nu kan du også købe NY KURS på kasse;) Jeg skal til at lave opskrifter på skøn og sund fitness-mad til den travle familie, som bliver bragt til din dør hver uge. Firmaet der hedder GULDSMEDGAARD leverer måltidskasser hver tirsdag som indeholder ingredienser til aftensmad i 4 dage med ALT i kassen. ( du behøver slet ikke handle ind ). Så nu behøver det ikke tage lang tid at lave sund mad ca. 25 min. Se meget mere på websiden www.guldsmedgaard.dk og se også Øko-kassen og leve-kassen. :)
 
---------------------------------------------------------------------------
 
 
Så har de første Ny Kursister allerede fundet deres egen kurs, og kroppen giver stille og roligt slip på overflødige kilo og fedt% daler dermed i roligt og stabilt tempo. Jeg er en meget stolt Ny Kurs-coach;) 
 
Kæmpe stort TILLYKKE til Malene og hendes manglende 107 cm og 13 kg. YOU ROCK GIRL!
 
Ny Kurs indeholder ALT det der skal til, for at komme rigtigt igang med at ændre sin livsstil, til det mere aktive og sundere liv. Ring endelig for mere Info. Ny Kurs forløber over 3 mdr med mål, tests og vejning hver eller hveranden uge.
 
 
Ny Kurs den store pakke, og det "store" spark bagi, indeholder kostplan, kostvejledning, 12 vejninger og tjek ups (hver uge),  og mulighed for rådgivning pr.mail. Derudover mulighed for at blive medlem af mit Ny Kurs univers med div opskrifter, råd og andet. Alt dette i 3 mdr for kun 2995 kr. Hvis individuel træningsplan ønskes, kan det tilkøbes til en rabatpris på 350,- du sparer 100,-
 
Ny Kurs den lille pakke, og det "lille" spark bagi, indeholder kostplan, kostvejlning, 6 vejninger (hver 2. uge). Derudover mulighed for medlem af mit Ny Kurs univers med opskrifter, råd og andet. Alt dette i 3 mdr. for kun 1995 kr.
 
Med Ny Kurs får du det du ønsker, og kommer til at ønske det du har.....
 
Fresh hilsner fra Lise Pilgaard mob: 22984538 
 
Jeg håber at du vil finde alt hvad du har brug for på min side her. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at imødekomme dine forventninger. Klik dig rundt på min side og hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte mig.
Jeg håber at se dig snart igen!
SiteBuilder drevet af  Vistaprint